Chillen in Cherating

Na de vermoeienissen van de jungle gaan we eens lekker uitrusten aan de oostkust, in het plaatsje Cherating. Gelegen tussen een rivier en het strand, schijnt het een enorm relaxed plekje te zijn waar veel Westerse toeristen/backpackers komen. Er is eigenlijk helemaal niets te doen, maar dat is nou juist precies waar we behoefte aan hebben. Maleisie is qua reizen veel meer werk omdat we steeds weer moeten uitzoeken waar we heen willen, hoe we daar komen, of er nog plek is, waar we gaan eten, waar we willen slapen, wat we daarna weer gaan doen etc. De twee dagen brengen we door in onze airco kamer en een beetje spelen op het strand. Ook de kinderen genieten van deze rustpauze in ons drukke schema. De uit Singapore meegebracht en vaak gebruikte pot pindakaas kan in de tas blijven; de kinderen genieten van de toast met chocopasta in het restaurant van ons hotel. En het lukt weer om pasta met kaas te bestellen, wat Julia’s favoriete eten is.

Morgen (donderdag 21 augustus) gaan we naar het eilandje Pulau Tioman, waar we een hotel hebben gereserveerd aan het mooiste strand van het eiland. Daar blijven we 4 nachten, en dan gaan we maandag de 25e door naar Singapore. Daar vliegen we op dinsdag 26 augustus ’s nachts terug naar Nederland.

Voor de liefhebbers: we komen op woensdag 27 augustus om 12.55 uur ’s middags aan op Schiphol. Vluchtnummer volgt z.s.m. op deze site.

Advertenties  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google photo

  Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s%d bloggers liken dit: