Port Stephens: dolfijnen, koala’s, duinen

De camper opgehaald. Na een onduidelijke uitleg zijn we door het drukke Sydney vertrokken. Links rijden in een grote bus. Dat was erg wennen. maar het lukte ons om via Hunter Valley (met een wijnproeverij)  na zessen in Nelson Bay te komen. Waas wij nog geen rekening mee gehouden hebben is dat om vijf uur in Australie de zon ondergaat en het om half zes donker is. De camping was dan ook al dicht, maar gelukkig konden op het parkeerterrein overnachten.

De volgende dag met een boot op zoek naar dolfijnen in de baai. De dolfijnen zwommen en sprongen rond de boot. Julia en Bo vonden het erg leuk om de dolfijnen te zien.  Bo wilde ook nog haaien zien, maar die waren er “helaas” niet.

Op de camping zat een echte Koala beer hoog in de boom. Slapend (ze slapen 18 uur per dag, hebben we gehoord). Volgens Bo is dat zijn vriend. En hij vond dat de brandweer moest komen om de Cola beer (zoals hij hem noemt) uit de boom te halen, omdat hij dat blijkbaar zelf niet kan. Bij de camping lagen enorm zandduinen waarin de kinderen konden rennen en springen. Daar konden we de zonsondergang zien. Twee dagen later kwam het zand nog uit de broeken van de kinderen vallen.

Advertenties  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google photo

  Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s%d bloggers liken dit: